Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Evanescence koncert


Papp László Budapest Sportaréna

2019. szeptember 8. 20:00

EVANESCENCE 
 - LIVE IN CONCERT -

Előzenekar: VERIDIA

A legújabb európai turnéja keretében Budapestre is ellátogat az amerikai EVANESCENCE, 2019. szeptember 8-án az Arénába lépnek színpadra. 

Éppen 25 éve annak, hogy a zenekar alapító-dalszerzői találkoztak Little Rock egyik ifjúsági táborában, és egy újszerű zenei világot kezdtek építeni. Az álmokból igazi forradalmi dallamvilág, koncertek és a Grammy-díjig meg sem álló bemutatkozó album, a Fallen segítették az Evanescence-t, hogy a 2000-es évek legújabb rock/metál vonalának kiemelkedő képviselőjévé váljon. 

Az összetéveszthetetlen hangú énekesnő karizmája, tucatnyi rádió sláger és több mint 30 millió eladott album jellemzi a világszerte népszerű formációt. Going Under, Bring me to Life, My Immortal, Lithium, Good Enough vagy a My Heart is Broken, hogy néhányat említsünk a rádiók slágerlistáit is gyakran vezető dalaikból. A három nagy sikerű stúdióalbumuk után a zenekar az elmúlt két évet egy szakmai kirándulással töltötte a komolyzene világában. Sajátos stílusukban mindig mesterien ötvözték a súlyos gitártémákat és a romantikus harmóniákat. Ezt tökéletesítette a Synthesis album és az azt követő koncertkörút, amely a legnagyobb slágerek és ki nem adott dalok gyűjteménye volt nagyzenekari hangszerelésben bemutatni az Evanescence műfaji sokszínűségét. 

- „Meghatározhatatlanok vagyunk – mondja Amy Lee énekesnő – tökéletlenségünk tesz 
minket azzá, akik vagyunk. Meg kell ragadnunk a különbségeinket, mert ebben rejlik az igazi szépség.” 

A zongorán és gitáron is játszó gyönyörű Lee, az Evanescence arca és motorja. Kisugárzása és drámai mezzoszopránja adja a zenekar egyedi hangulatát. A 2019-es európai turné főszereplője a rockzene és az eredeti Evanascence hangulat, amely szeptember 8-án veszi birtokba a Papp László Budapest Sportarénát.

VIP Meet & Greet Csomagok ITT: 
https://evanescence-meet-and-greet-and-soundcheck-packages-1.broadway.hu/2019-09-08-20-00